Znani v Nani za pomoč OŠ Gustava Šiliha in društvu Up-ornik

Vir: Facebook Beba Ščap

V priljubljeni kavarni mariborskih ulic Nana, med 15. in 22. junijem poteka dobrodelna akcija Znani v Nani. Beba Ščap je na nepopisno vročo minulo soboto pred lokalom dvanajst ur kolesarila in zbirala denar.

Letos ga zbirajo za Osnovno šolo Gustava Šiliha in za društvo Up-ornik, ki pomaga pomoči potrebnim. Na dražbi je pristal podpisan dres Primoža Rogliča.

Danes se prične za res… DRES PRIMOŽA ROGLIČA s podpisom bo na dražbi… 
Ves denar gre na UPornikov TRR in seveda … v dobre namene, da bomo lahko brezskrbno nabavljali prehranske bone,” je na svojem Facebook profilu danes zapisal Boris Krabonja.

Vir: Facebook Boris Krabonja Osebno

Znani obrazi bodo te dni stregli v lokalu, svoje napitnine in honorarje pa bodo poklonili v dobre namene. Tako so nasmehe ob kavicah v teh dneh delili Marcos Tavares s sinom, pa plesna zvezdnika Gordana Grandošek Whiddon, Arnej Ivkovič in še mnogi drugi. Danes bo za goste žar zagnal Boštjan Weldt, stregli bodo Jani Jugovič, pa 6Pack in Nika Čukur, ter Damir Battisti iz Addeca. Projekt je prišla podpreti tudi Ilka Štuhec. Akcija bo trajala vse tja do 22. junija, podrobnosti o njej pa dnevno najdete na uradni Facebook strani strani kavarne.

Danes pa bodo od 17. ure naprej del Naninega teama Mojster Boštjan WeldtJani Jugovič (Cool Fotr), 6 pack Čukur & Nika Čukur ter Damir Battisti, direktor regije SV Slovenija v podjetju Adecco.

 

Oddaj komentar