Zbranih dovolj sredstev za Dona in njegovo družino, kot kaže amputacija tačke ne bo potrebna

Včeraj popoldan je imel Don, za katerega smo zbirali sredstva, pregled. Ima občutek v tački in se lepo celi, v tem trenutku je videti, da amputacija ne bo potrebna.

Plačani vsi računi, del sredstev njegovi družini

Stroški Donovega zdravljenja so s pomočjo dobrih ljudi, ki so priskočili na pomoč, pokriti, v kolikor ne bo prišlo do kakšnih komplikacij.

“Verjetno pa bo potreben še kak poseg pri katerem bo potrebno odstraniti odmrlo kožo, ki jo je kar nekaj, ampak Don junaško prenaša vse muke in bolečine, pridno je, pije, uboga veterinarje in je nasploh čudovit kuža, ki se tudi ob tej priložnosti zahvaljuje vsem, ki ste mu pomagali, da bo spet nekoč zdrav in poskočen tekal naokoli,” so sporočili.

Zanj so bili plačani vsi dosedanji računi ter hrana za obdobje štirih mesecev. “Ker pa je
njegova družina v finančni stiski, smo jim iz preostanka nakazali humanitarno pomoč, da bodo lahko zanj ustrezno skrbeli,” so še sporočili v društvu.

Zahvalili so se veterinarski ekipi Veterine Pobrežje, ki skrbi za dona in so storili vse
da bo don lahko obdržal tačko.

Spomnimo..

Pred nekaj dnevi je avtomobil povozil psa. Šlo je za nesrečen dogodek, po tem, ko je nekdo pustil odprta dvoriščna vrata in se je pes izmuznil na cesto ravno, ko je mimo pripeljal avtomobil. Ubogi psiček je obležal v mlaki krvi.

Oddaj komentar