Za gledanje filmov Harry Potter vam plačajo 1000 evrov, bi se prijavili?

Ste oboževalci Harryja Potterja? Potem bo to za vas dobra novica. Z gledanjem filmov Harryja Potterja lahko namreč tokrat celo zaslužite.

Ameriško podjetje ob 20. obletnici filma Harry Potter in kamen modrosti ponuja kar tisoč evrov. Morda se sliši predobro, da bi bilo res, a je. Ameriško podjetje USDish se je odločilo, da nekaj oboževalcem Harryja Potterja plača dobrih tisoč evrov za ogled vseh filmov.

Primerjanje občutkov, od ogledu pred leti in zdaj

Vse, kar je treba poleg tega, da si ogledate filme, narediti, je to, da po ogledu sporočite podjetju, ali opažate kakšne razlike zdaj, ko filme gledate kot odrasla oseba in ne več kot otrok oz., kot takrat ko ste bili mlajši.

Pri podjetju pravijo, da so idealni kandidati tisti, ki si naredijo podrobne zapiske o svojih občutkih ob gledanju filma v času, ko so bili otroci in jih primerjajo s svojimi zdajšnjimi občutki. Izbrani pa ne bodo dobili le denarne nagrade, ampak tudi prigrizke v vrednosti 300 evrov dodatke za ogled filmov in dostop do vseh petih filmov po vaši izbiri.. Kaj pravite? Bi se prijavili?

Oddaj komentar