Z uspešnico “Ljubezen in spoštovanje” tudi v Mariboru

Vir: FB Ljubezen in spostovanje

Ta vikend po Sloveniji predavata o skrivnostih uspešnega partnerstva znana svetovna govorca, Emerson Eggerichs in njegova žena Sarah. Dogodka se lahko udeležite v Mariboru jutri, 24. marca ob 18.00 in v Ljubljani, v Športni dvorani Medvode, 25. marca ob 18.00.

Ustanovitelj in predsednik organizacije Ljubezen in spoštovanje, Emerson Eggerichs, si prizadeva za ozdravljenje in obnovo partnerskih zvez. Napisal je več knjig, med njimi je najpomembnejša ameriška uspešnica Ljubezen in spoštovanje, prodana v več kot dveh milijonih izvodov.

Emerson Eggerichs, ameriški pastor z doktoratom iz družinskih študij, dvakratnim magisterijem, iz komunikologije in teologije, je avtor knjižne uspešnice Ljubezen in spoštovanje. Njeno sporočilo o dinamiki partnerskih odnosov se mnogim zdi kar revolucionarno. V teh dneh, ko je izšel tudi slovenski prevod, skupaj z ženo in sodelavko Sarah vodita seminarje po Sloveniji. Najboljši dokaz, da tisto, kar sporočata ljudem, deluje, sta onadva sama.

Na prireditvi bo glasba v živo. Instrumentalno skupino bo vodil Urban Grabenšek, soliste pa Todd Hunnicutt in Katarina Bordner, kateri se bo pridružil še Primož Križaj.
Prikazanih bo nekaj kratkih dram, ki bodo na smešen, a hkrati tudi resen način pokazale, kaj se dogaja za štirimi domačimi stenami.

Tukaj je tudi video predstavitev:


Vstopnice so naprodaj preko sistema Eventim.

Oddaj komentar