Visit Pohorje vikend odpovedan, predprodaja smučarskih vozovnic se prične

Zaradi slabe vremenske napovedi za ta konec tedna, so se na Marpromu odločili, da odpovedo izvedbo 1. Visit Pohorje vikenda, načrtovanega 2. in 3. septembra na Mariborskem Pohorju. Hkrati z dogodkom tako odpadejo tudi koncerti, napovedani v navedenem terminu, bo se pa pričela predprodaja smučarskih vozovnic.

Odpoved Visit Pohorje vikend pomeni tudi, da ne bodo veljale napovedane posebne promocijske cene za krožno kabinsko žičnico in avtobuse na liniji 6 (Vzpenjača), temveč bodo te prevoze izvajali po rednem ceniku. “Bo pa na blagajni pod Pohorjem tako v soboto kot nedeljo potekala predprodaja smučarskih vozovnic, v skladu z že objavljenim cenikom za zimsko sezono 2017/2018. Vozovnice bodo na blagajni, odprti od 8h do 20h na voljo po znižanih cenah, ki bodo veljale samo ta vikend“, so sporočili iz Marproma. Nova vozovnica, poimenovana Pohorka, bo samo prvi vikend v septembru naprodaj za 155 evrov (za odrasle) in bo v zimski sezoni omogočala smuko med ponedeljkom in petkom od 11h do 15h. Cena sezonske smučarske vozovnice (za odrasle) bo sprva 310 evrov, v nadaljevanju predprodaje pa se bodo cene vseh sezonskih vozovnic postopoma zviševale. Celoten cenik lahko preverite na NJIHOVI SPLETNI STRANI.

Adrenalinski park na Mariborskem Pohorju. Vir: visitpohorje.si

Poletja še ni konec
Četudi je Visit Pohorje vikend odpovedan, se na Mariborskem Pohorju nadaljuje poletna sezona, v kateri so poleg kolesarskih spustov v Bike parku Pohorje še naprej na voljo tudi druge poletne dejavnosti. “V letošnjem poletju smo od 1. junija do 25. avgusta prodali skoraj 45.000 vozovnic za krožno kabinsko žičnico, za Bike park Pohorje pa smo od odprtja 27. aprila do danes prodali blizu 3000 vozovnic (sezonskih in dnevnih)“, so pojasnili na Marpromu. V povprečju Bike park obišče od 150 do 200 kolesarjev na teden, “v nadaljevanju kolesarske sezone pa računamo, da se bo z
odprtjem proge World cup ta številka še nekoliko povečala
,” dodajajo na Marpromu.

Oddaj komentar