Vikend akcija predprodaje smučarskih vozovnic

Vir: Marprom

Iz podjetja Marprom so sporočili, da se bo na blagajni na spodnji postaji Pohorske vzpenjače to soboto in nedeljo, 29. in 30. avgusta, odvijala predprodaja novih sezonskih smučarskih vozovnic po ugodnejših cenah.

Zadnji avgustovski vikend bodo naprodaj vse sezonske smučarske vozovnice za Mariborsko Pohorje – prvič pred zimsko sezono 2020/2021 tudi vozovnica Pohorka. Njihove cene so ostale enake kot v predhodni zimi.

Tako bo sezonska smučarska vozovnica za odrasle samo omenjeni vikend stala 410 evrov, cena Pohorke za odrasle pa bo v času vikend akcije 270 evrov. Vozovnica Pohorka bo v novi zimski sezoni veljala od ponedeljka do petka v času dnevne smuke in tudi nočne, ne bo pa omogočala smuke med vikendi in prazniki ter šolskimi počitnicami (božično-novoletne počitnice, zimske počitnice obeh regij). Po zadnjem počitniškem vikendu se bodo cene vseh sezonskih vozovnic za Mariborsko Pohorje z 31. avgustom nekoliko zvišale, zatem pa se bodo ponovno dvignile s 1. novembrom, ko se bo začela redna prodaja. Celoten cenik smučarskih vozovnic za sezono 2020/2021 je dostopen tukaj. Blagajna pod Pohorjem bo 29. in 30. avgusta poslovala med 8. in 18. uro. “Pred prihajajočo zimsko sezono vabimo smučarje, da izkoristijo možnost ugodnejšega nakupa v času vikend akcije predprodaje smučarskih vozovnic,” so še dodali.

Oddaj komentar