Vijoličasti evropsko pot začenjajo v novih dresih

Vir: Propiar d.o.o.

Slovenski nogometni prvaki bodo točke v prihajajoči sezoni nabirali v novih dresih, ki bodo sicer še naprej značilne vijolične barve in opremljeni s tremi črtami. Adidas je namreč podaljšal pogodbo s 14-kratnimi državnimi prvaki še za nadaljnja tri leta. Nove drese sta premierno predstavila kapetan mariborskih nogometašev Marcos Tavares in najboljši strelec v prejšnji sezoni Luka Zahović.

Luka Zahović, NK Maribor. Vir: Propiar d.o.o.

Nogometaši NK Maribora bodo v novo sezono, v kateri želijo osvojiti dvojno krono in se kar najbolje odrezati na najelitnejšem evropskem klubskem tekmovanju, vstopili v sveži preobleki. Skupaj z dolgoletnim sponzorjem Adidasom, s katerim sodelujejo že zadnjih šest let, so namreč razkrili nove nogometne drese. Ti so še naprej obarvani v legendarno vijolično barvo, ki jo bo sicer na gostovanju zamenjala bela, pohvalijo pa se lahko z osveženim dizajnom in uporabo najnaprednejših tehnologij. Dresi so namreč izdelani iz izredno zračnega materiala z AdiZero tehnologijo, ki zagotavlja odlično kroženje zraka in s tem ohranja igralce suhe v vseh pogojih. 14-kratni državni prvaki bodo tako še naprej igrali v vrhunski opremi, ki zagotavlja optimalne pogoje za odlično igro.

Marcos Tavares, NK Maribor. Vir: Propiar d.o.o.

Vijoličasti bodo v novih dresih prvič stopili na zelenico jutri, ko se bodo v 2. krogu kvalifikacij za Ligo Prvakov podobno kot pred tremi leti pomerili s prvakom Bosne in Hercegovine HŠK Zrinjski Mostar. Tekma se bo z začetkom ob 20.15 odvila na mostarskem stadionom pod Bijelim Brijegom.

Vir: Propiar d.o.o.

 

Oddaj komentar