VIDEO: Virtuozni nastop Naturally 7 na Festivalu Arsana

Festival Arsana tudi letošnje poletje navdušuje s festivalskim dogajanjem na Ptuju. Včeraj, 25. julija, so na dvorišču Minoritskega samostana ponovno poskrbeli za koncertno poslastico, tokrat je za stoječe ovacije poskrbela skupina Naturally 7.

V Minoritskem samostanu se je odvil koncert Naturally 7. V zakladnico tisočletij se je vrnila ena najpomembnejših vokalnih skupin na svetu. Na Ptuju se je odvil vokalni vrhunec poletja v Sloveniji, kralji glasbe “a capella” so se predstavili z virtuoznim nastopom, skozi katerega je sedmerica Američanov izključno s svojimi glasovi posnemala bobne, bas, kitaro, trobila in klaviature ter ustvarila presenetljive zvoke polnega benda in orkestra. Pestro je bilo tudi na Slovenskem trgu, kjer je nastopila Mia Rebec.

Dogodki tudi za najmlajše

V sklopu Festivala Arsana potekajo tudi dogodki za otroke. V nedeljskih dopoldanskih urah se je v Mestnem kinu na Ptuju odvil Kino Vrtiček – Troli na svetovni turneji. Po ogledu filma pa je sledila glasbena delavnica, kjer so otroci raziskovali svoj glas, se naučili novo pesem ter se ustvarjalno glasbeno izražali.

Oddaj komentar