VIDEO: V dvorani Tabor žarele iskrice želja

Ribič Pepe in Čuki

Ni novega leta brez iskric, ni novega leta brez želja in ni novega leta brez iskric želja. Že tretjo leto zapored so v dvorani Tabor organizirali Iskrico želja, največji otroški koncert v Sloveniji.

Množica otrok pod odrom dvorane Tabor

Ideja prireditve pa ni povezana zgolj s čarobnim decembrom in koncem leta, temveč tudi s športom. Predvsem v dobi, kjer vsakdan kroji moderna tehnologija in mladino zapira med štiri stene domačega doma, je pomembno, da otroke že od majhnih nog navajamo na socialno življenje, medsebojno druženje in športno udejstvovanje. Več o tem pa Aleš Anbtolinc iz Športnih objektov Maribor v priloženem videu.

Kljub vsemu pa so se otroci v dvorani Tabor veselili predvsem koncerta, zabave in nastopajočih. Najbolj od vseh Ribiča Pepeta, ki se je obiska dvorane Tabor prav gotovo veselil enako kot otroci.

Na veliko presenečenje velikega številnih otrok, ki so rajali in se veselili v dvorani Tabor, sta jih na odru obiskala tudi dobra moža Božiček in Dedek Mraz, kar je tudi predstavljalo svojevrstno koliso, saj ju je drugače pravzaprav nemogoče videti skupaj. Kaj vse sta dobra moža pravljičnih razsežnosti zaželela nadebudnim otrokom pa v priloženem videu.

Tako sta dokončno napolnila srca z najlepšimi željami in v otroških očeh prižgala iskrico, ki bo prav gotovo gorela vse do naslednjega decembra, ko bo v dvorani tabor že četrta prireditev Iskrica želja v nekoliko drugačni preobleki kot letos. Dovolj dober razlog, da prihodnje leto koncerta vnovič ne gre zamuditi.

Božiček in Dedek Mraz

Oddaj komentar