VIDEO: Svetovno priznano podjetje Ledinek Engineering kar dvakrat naj podravsko podjetje

»Zelo veliko nam pomeni, da smo bili kot prvo podjetje v zgodovini že drugič izbrani za naj srednje podjetje v Podravski regiji in tudi za naj podjetje po izboru bralcev Večera. To je le še en dokaz več, da smo se postavili ob bok najboljšim in največjim. Nagradi sta plod našega 29-letnega dela, za njiju pa je zaslužno več kot 400 naših zaposlenih v podjetjih pod blagovno znamko Ledinek,« je ob podelitvi nagrad ponosno poudaril Gregor Ledinek, direktor podjetja Ledinek Engineering.

Podjetje je najbolj celovit in kompleten proizvajalec linij za izdelavo lepljenih nosilcev in konstrukcijskega lesa na svetu.

»Včasih me kdo vpraša, kaj konkretno proizvajamo. Odgovorim mu, da delamo cele tovarne. Predstavljajte si prazno veliko halo. Mi jo obogatimo in v njej naredimo dolge proizvodne linije iz več povezanih strojev za obdelavo masivnega lesa. Naše stranke s temi stroji naredijo sestavne dele za hiše, bloke, stolpnice, hale in podobno,« je opisal Gregor Ledinek.

Potrebnega je veliko znanja, izkušenj in inovativnosti, da lahko izdelajo takšne izjemno visoko zmogljive proizvodne linije. »Delujemo v več kot 50-ih državah. Res smo veseli oz. počaščeni, da je ta inovativnost prepoznana in nagrajena tudi pri nas v Sloveniji,« je še dodal direktor podjetja Ledinek Engineering, ki se nenehno razvija in stalno vlaga v zaposlene.

Najboljša podjetja podravske regije v preteklem letu sta sicer razglasila Štajerska gospodarska zbornica (ŠGZ) in časopisna hiša Večer.

Svetovno priznano podjetje Ledinek Engineering ima 29-letno tradicijo

So najbolj celovit in kompleten proizvajalec proizvodnih linij na svetu, ki nenehno raste, se razvija in stalno vlaga v zaposlene. Razvijajo in izdelujejo stroje ter avtomatske linije za proizvodnjo lesnih polizdelkov. Soustvarjajo svetovne trende na področju lesnoobdelovalne industrije. Vsi stroji so plod njihovega lastnega razvoja in patenta. Slovensko znanje prenašajo v več kot 50 držav po vsem svetu. V sklopu blagovne znamke Ledinek zaposlujejo več kot 400 ljudi. Za inovativnost, uspešnost, razvoj in delo so prejeli že več nagrad tako v Sloveniji kot tudi tujini.

 

Oddaj komentar