VIDEO: Marko Šuler o profesionalnem igranju nogometa: “Sem samo še za na kavč”

Nogometaši NK Maribora so danes odpotovali na tradicionalne priprave v Turčijo. Na čarterju iz mariborskega letališče so se jim pridružili tudi nogometaši Mure in Celja, vsi pa so morali prej opraviti test na novi koronavirus.

Mariborčani so sicer medse sprejeli okrepitev, ki bo vez med pisarnami in slačilnico – Marka Šulerja. Ta je povedal, da bo odzdaj pomočnik športnega direktorja Oliverja Bogatinova, v manjšem obsegu pa ostaja povezan z dozdajšnjim delom v Dravogradu, kjer je predsednik kluba.

Ritem tekem je neverjeten

Čeprav je še uradno registriran in bi lahko igral, se je ob vprašanju če bi pomagal v obrambi samo nasmejal in povedal: “Za rekreacijo še lahko vskočim, ja, kaj drugega pa ne. Ko sem nazadnje igral za Nogometno zvezo proti Hrvatom, je bilo zanimivo, ampak je bilo pa tudi zanimivo po tekmi naslednje tri dni, ko sem bil skoraj na vozičku. Umaknil sem se pravi čas, nogomet gre zdaj v dinamiko. Ni poanta odigrati, poanta je ponavljati. Ritem tekem za te fante je neverjeten: jaz sem gladko samo še za na kavč.”

Oddaj komentar