Vesela novica: V Domu Danice Vogrinec Maribor bodo omogočeni obiski

Iz Doma Danice Vogrinec Maribor sporočajo, da z dnem 16.12.2020 začenjajo obiske v vseh enotah Doma Danice Vogrinec Maribor.

Obiski stanovalcev na lokacijah Doma (Čufarjeva ulica in Veselova ulica) niso možni v tako imenovanih »rdečih conah«, kjer so nastanjeni stanovalci z okužbo Covid 19.

Po predhodnem telefonskem naročilu, ki ga boste prejeli s strani Doma, se boste dogovorili za termin obiska, sporočajo iz doma in dodajajo: “Ob telefonskem naročilu boste prejeli vsa ustrezna navodila glede vstopne točke obiska v Dom. Obiski bodo trajali 30 minut za posamezen obisk. Ob prihodu boste prejeli ustrezno zaščitno opremo ter navodila glede samega obiska.”

Obisk omenjen na eno zdravo osebo

Obiski so omejeni na eno zdravo osebo, razen v primeru, da stanovalca obišče oseba, ki potrebuje pomoč tretje osebe oziroma najožji svojci, v kolikor živijo v skupnem gospodinjstvu na dve zdravi osebi. Obiski mladoletnih oseb se odsvetujejo.

Obiski bodo potekali v dopoldanskem času med 9.30 uro in 11.30 uro ter popoldanskem času med 13.30 do 15.30 uro.

Informacije nudijo po telefonu

Obvestilo za svojce stanovalcev in stanovalk, ki so nameščeni v zunanjo rdečo cono Doma, pa je sledeče: “Informacije o počutju stanovalk in stanovalcev, ki so po okužbi s COVID-19 premeščeni v COVID zunanjo enoto Doma, lahko dobite vsak dan izključno na telefonski številki 041 341 647 med 14.00 in 15.00 uro.”

Svojci se lahko na obiske stanovalk in stanovalcev, ki so po okužbi s COVID-19 premeščeni v COVID zunanjo enoto Doma, naročijo od ponedeljka do petka med 8.00 in 9.00 za tekoči teden izključno na telefonsko številko 041 342 814.Obisk je možen med 13.00 in 15.00 uro. Vse dodatne informacije vam povedo po telefonu.

Lep pozdrav

Drage stanovalke, dragi stanovalci.
Drage svojke, dragi svojci.

Sporočamo vam, da z dnem…

Objavil/a DOM DANICE VOGRINEC MARIBOR dne Ponedeljek, 14. december 2020

Oddaj komentar