V zadnjih 24-ih urah policija kar na 85 intervencij

Slika je simbolična.

Mariborski operativno komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes, prejel 259 klicev, od tega 85 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času so obravnavali 4 primere nedovoljenega prehoda državne meje.

V opisanem času so obravnavali tudi 10 kaznivih dejanj, 10 prometnih nesreč I. kategorije in 7 prometnih nesreč II. kategorije, v katerih se je 9 oseb lahko telesno poškodovalo. Prav tako so obravnavali 4 povoženja divjadi, trem kršiteljem cestno-prometnih predpisov so zasegli vozilo, ki so ga vozili.

Prejeli so 8 prijav kršitev javnega reda in miru, 3 na javnih krajih in 5 v zasebnih prostorih. Obravnavali so dva požara, eni osebi pa je bila izrečena prepoved približevanja določenemu kraju ali osebi.

Zaprosili za mednarodno zaščito

Na območju PP Ormož so policisti včeraj dopoldne obravnavali tri državljane Maroka, ki so zaprosili za mednarodno zaščito in so bili že odpeljani v Azilni dom. Danes zgodaj zjutraj so prijeli še državljana Afganistana, postopki z njim še potekajo.

Oddaj komentar