V Turistično informacijskem centru po novem tudi prodajno mesto Marproma

Vir: Facebook Marpom

Iz podjetja Marprom so sporočili, da v Turistično informacijskem centru (TIC) Maribor po novem deluje tudi prodajno mesto javnega podjetja Marprom.

Tako so v TIC-u, kjer so bile že doslej naprodaj določene vozovnice mestnega avtobusnega prometa, sedaj na voljo vozovnice za vse storitve Marproma, torej tudi na Mariborskem Pohorju – v poletni sezoni vozovnice za krožno kabinsko žičnico in kolesarski park.

Z dodatnim prodajnim mestom želimo v Marpromu še približati koriščenje naših storitev uporabnikom; pri tem nas veseli, da smo ga lahko uredili v strogem središču mesta na lokaciji, ki jo dnevno prečka veliko število ljudi,“so zapisali na uradni spletni strani Marprom.

Poslovalnica TIC na Partizanski cesti je odprta ob delavnikih med 9. in 16. uro ter ob vikendih in praznikih med 10. in 14. uro. Medtem ko bo v njej moč kupiti vse Marpromove vozovnice (v zimski sezoni tudi smučarske), pa bo mestna blagajna, ki občanom Maribora omogoča plačilo položnic javnih podjetij brez provizije, še naprej na razpolago izključno na glavni avtobusni postaji v Mlinski ulici.

Oddaj komentar