V prihajajočih tednih se pripravljajo atraktivni boksarski dvoboji

Tomi Lorencic  of Slovenia (BLUE) fights against Marcel Meinl of Austria (RED) in Elite 64 kg Category during Dejan Zavec Boxing Gala event in Sentilj, on September 30, 2017 in Mond, Casino & Hotel, Sentilj, Slovenia. Photo by Vid Ponikvar / Sportida

Po nekajletnem premoru od serije dogodkov, ki jih je na slovensko sceno pripeljal Dejan Zavec, se boksarski dvoboji v nekoliko spremenjenih okvirih vračajo v “ring”.

Boksarska legenda Dejan Zavec si je tokrat zamislil format dogodkov, ki bodo združevali 8 do 10 atraktivnih profesionalnih boksarskih dvobojev in se bodo odvijali v športni dvorani Campus Sava Ptuj.

Dodatne izkušnje za boksarje

Prvi od tovrstnih dogodkov se bo zgodil že 22. maja 2021. Namen dogodkov je zagotovo k nam pripeljati atraktivne profesionalne borce, obenem pa lahko prav takšni dogodki boksarjem omogočijo dodatne izkušnje na njihovi profesionalni poti. 22. maja bomo lahko na Ptuju denimo spremljali bivšega svetovnega prvaka, pa aktualnega mladinskega svetovnega prvaka in tudi nekaj izjemnih naših boksarjev in boksarko.

Epidemija predstavlja velik izziv

“Želja organizatorjev je zagotovo tudi ta, da skozi tovrstne dogodke profesionalni boks približamo ljubiteljem borilnih veščin in športa nasploh. Zagotovo pa bodo ravno tukaj v začetku največji izzivi, ki so posledica epidemiološkega dogajanja. Vsekakor pa verjamemo, da si bo dolgoročno lahko dvoboje v športni dvorani Campus Sava Ptuj ogledalo čim več ljudi, ko bodo to omogočale razmere. Zaenkrat pa bomo prenos dogodkov v živo organizirali prek online live streama oz. Facebook live prenosa na moji uradni Facebook strani Dejan Zavec”, je pred začetkom prvega v seriji dogodkov povedal organizator Dejan Zavec.

Oddaj komentar