V petek dopoldan po nasvet k notarju in notarki. Za posvet se je treba predhodno prijaviti

Slika je simbolična. Vir: Pixabay.com

V petek, 23. oktobra 2020, bodo slovenske notarke in notarji ob Evropskem dnevu pravosodja od 9.00 do 12.00 svetovali vsem zainteresiranim glede priprave oporok, njihove sestave in hrambe. Svetovanje bo zaradi razglasitve epidemije bolezni COVID-19 potekalo virtualno prek digitalne platforme MiTeam.

Notarke in notarji, kot že v preteklih petih letih, tudi ob letošnjem Evropskem dnevu pravosodja odpirajo svoja vrata. V petek, 23. oktobra 2020, bodo notarji od 9.00 do 12.00 prek digitalne platforme, ki bo omogočala video razgovor z notarjem, svetovali uporabnikom svojih storitev vse v zvezi s pripravo, sestavo in hrambo oporoke. Vsi, ki si želijo posveta z notarjem, se lahko prijavijo na videorazgovor z notarjem na povezavi https://notzs.miteam.si/asset/Dqp9K84C3pBbYRMcS.

NZS je ob 25-letnici delovanja v samostojni Sloveniji pripravila tudi kratek igrani dokumentarni film o zgodovini notariata na Slovenskem. Film bo premierno prikazan 23. oktobra ob 12. uri. Vsi, ki jih film zanima, si ga lahko ogledajo v živem prenosu premiere prek facebooka NZS: https://www.facebook.com/notarskazbornicaSlovenije.

Oddaj komentar