V nedeljo zaradi teka Run4Motion spremembe mestnih avtobusnih linij

Iz podjetja Marprom so sporočili, bodo v nedeljo od 10. do 12. ure v Mariboru veljale popolne ali delne zapore Mlinske ulice, Ulice kneza Koclja, Partizanske, Šentiljske in Pobreške ceste. 

Zaradi tekaške prireditve Run4Motion, ki se bo odvijala v nedeljo, 26. maja, bodo od 10. do 12. ure v Mariboru veljale popolne ali delne zapore Mlinske ulice, Ulice kneza Koclja, Partizanske, Šentiljske in Pobreške ceste. Posledično bo v omenjenem času spremenjen potek linij mestnega avtobusnega prometa; iz smeri glavne avtobusne postaje bodo avtobusi proti Taboru vozili po trasi Mlinska ul.–Ul. kneza Koclja–Vošnjakova ul.–Ul. heroja Bračiča–Titova c.–Pobreška c.–Trg revolucije–Dvorakova ul. Po isti trasi bodo vozili tudi avtobusi v obratni smeri, s Tabora do Avtobusne postaje (AP) Maribor, prav tako pa jo bodo uporabljali avtobusi, ki bodo pripeljali s Koroške ceste preko Starega mosta. Avtobusi na linijah 3, 12 in 16 bodo med zaporami vozili preko dvoetažnega mosta, medtem ko bodo na liniji 15 mogoče samo vožnje iz smeri Bresternice do AP Maribor in nazaj.

V času cestnih zapor v središču Maribora ne bo v uporabi več avtobusnih postajališč, med drugim tudi TPC City in Glavni trg. Vsem potnikom se zahvaljujemo za razumevanje in strpnost zaradi obvozov med 10. in 12. uro. V nadaljevanju je izpisan natančen potek linij v času nedeljske prireditve Run4Motion.

Linije 1, 2, 4, 6, 21
Smer: Maribor AP–Tabor
AP–Mlinska ul.–Ul. kneza Koclja–Vošnjakova ul.–Ul. heroja Bračiča–Titova c.–Pobreška c.–Trg revolucije–Dvorakova ul. in naprej po ustaljenih trasah.

Liniji 3, 16
Smer: Maribor AP–Pobrežje
AP–Mlinska ul.–Ul. kneza Koclja–Ul. heroja Šaranoviča–Oreško nabrežje–Meljski (dvoetažni) most–Zrkovska c. in naprej po ustaljeni trasi.

Linije 7, 12, 18
Smer: Maribor AP–Koroška vrata
AP–Mlinska ul.–Ul. kneza Koclja–Vošnjakova ul.–Ul. heroja Bračiča–Titova c.–Pobreška c.– Glavni (Stari) most (vključitev linje 18)–Koroška c.–Strossmayerjeva ul. in naprej po ustaljeni trasi.

Linije 1, 2, 4, 6, 21
Smer: Tabor–UKC–Maribor AP
Po ustaljeni trasi do Ljubljanske ul. (postajališče Maribor – UKC)–Trg revolucije–Pobreška c.–Titova c.–Ul. heroja Bračiča–Vošnjakova ul.–Ul. kneza Koclja–Mlinska ul.–AP.

Liniji 12, 16
Smer: Pobrežje–Maribor AP
Po ustaljeni trasi do Zrkovske c.–Meljski most–Oreško nabrežje–Ul. heroja Šaranoviča–Ul. kneza Koclja–Mlinska ul.–AP.

Liniji 3, 7
Smer: Koroška vrata–Maribor AP
Po ustaljeni trasi do Koroške c.–Glavni (Stari) most–Trg revolucije–Dvorakova ul–Ul. Moše Pijada–Ljubljanska ul.–Trg revolucije–Pobreška c.–Titova c.–Ul. heroja Bračiča–Vošnjakova ul.–Ul. kneza Koclja–Mlinska ul.–AP.

Linija 15
Smer: Košaški dol–Bresternica
V času zapor bodo mogoče samo vožnje iz Bresternice do Mlinske AP in nazaj; AP–Mlinska ul.–Ul. kneza Koclja–Vošnjakova ul.–Ul. heroja Bračiča–Titova c.–Pobreška c.–Glavni (Stari) most (vključitev linje 18)–Koroška c.–Strossmayerjeva ul. in naprej po ustaljeni trasi.

Oddaj komentar