V mariborskem zdravstvenem domu delavka pozitivna na COVID- 19

VIR: pixabay.com

Zdravstveni dom dr. Adolfa Drolca Maribor obvešča, “da je bilo včeraj zvečer ugotovljeno, da je sodelavka, ki dela v ZP Gosposvetska in ZP Kamnica pozitivna na COVID- 19.” Zato pozivajo vse, ki so se v sredo ali četrtek mudili v teh zdravstvenih postajah, da gredo v samoizolacijo in so pozorni na morebitne znake okužbe.

“Vljudno prosimo vse paciente, ki so v sredo 11.3.2020 in četrtek, 12.3.2020 obiskali ZP na Gosposvetski 41 ter vse tiste, ki so v sredo 12.3.2020 obiskali ZP Kamnica, da gredo v samoizolacijo, ter, da so pozorni na kakršne koli znake okužbe s COVID-19 (visoka temperatura, kašelj in težko dihanje),” so zapisali v sporočilu za javnost.

V primeru suma na okužbo jih prosijo, da pokličejo njihovo telefonsko številko 02/22 86 200, so v današnjem sporočilu za javnost zapisali v mariborskem zdravstvenem domu.

Zdravstveni postaji na Gosposvetski in v Kamnici sta od danes do nadaljnjega zaprti. Vsi podatki o delovnem času delujočih ambulant so občanom na voljo na domači spletni strani Zdravstvenega doma dr. Adolfa Drolca Maribor www.zd-mb.si.

Oddaj komentar