V manj kot dveh urah v Mariboru zagorelo petkrat, je na delu požigalec?

Včeraj zvečer, med 22.10 in 23.55, je gorelo kar na petih lokacijah v Mariboru.

Kot kaže je bil na delu požigalec

V večerih urah so se v manj kot dveh urah, gasilci napotili na kar pet intervencij. Kot kaže je bil na delu požigalec, ki se je odločil spraviti nad zabojnike za komunalne odpadke.

V manj kot dveh urah gorelo na pet lokacijah

Sprva je zagorelo na Ulici Moše Pijada, kjer je zgorel 1000 litrski zabojnik. Po poročanju Uprave RS za zaščito in reševanje, je nato neka pred 23. uro, zagorelo na Frankolovski. Požar je zajel tudi v bližini pripravljen kup kosovnih odpadkov in staro vzmetnico.

Požar je poleg zabojnikov uničil tidi nadstrešek

Ob 22.57, so kot še poroča Uprava RS za zaščito in reševanje, na Žolgarjevi ulici v Mariboru goreli trije zabojniki za komunalne odpadke. Požar je zajel tudi nadstrešek in uničil tri 1000 litrske zabojnike.

Ob 23.20 je ponovno gorel 1000 litrski zabojnik, tokrat na Betnavski ulici. Nekaj pred polnočjo je ponovno gorel zabojnik, tokrat v Pivkovi ulici. V požaru se je poškodoval zabojnik, gasilci GB Maribor so požar pogasili in pregledali okolico.

Obrnili smo se na Snago in PU Maribor

Kot kaže je bil na delu požigalec, ki se je zavestno spravil nad zabojnike v mestu. Obrnili smo se tudi na Snago in PU Maribor. Njihove odgovore objavimo, ko jih prejmemo.

Oddaj komentar