V Europarku od danes odprte tudi terase lokalov

FOTO: Bojan Mihalič

Danes se v mariborskem Europarku ponovno odpirajo terase gostinskih lokalov. V Restavraciji Interspar, v kavarni Caffeteria in v slaščičarni Teta Frida bodo lahko obiskovalci od danes na svežem zraku znova uživali v bogati ponudbi jedi in pijač ter razvajali svoje brbončice.

V gostinskih lokalih Takos, McDonald’s, Chuty’s in Un Momento je še naprej mogoč prevzem hrane in pijače. Ob upoštevanju vseh predpisanih ukrepov v Europarkovih lokalih obiskovalce čaka prijazna postrežba in pestra kulinarična ponudba. Skladno z novim vladnim odlokom je strežba jedi in pijač na terasah dovoljena med 7.00 in 19.00, ažuren poslovalni čas vseh lokalov pa najdete na Europarkovi spletni strani in na družbenih omrežjih.

Od prve jutranje kave do okusnega kosila

V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije se ob upoštevanju najvišjih higienskih standardov danes znova odpirajo terase nekaterih lokalov. Obiskovalci si bodo na terasah lokalov Cafetteria, Teta Frida in Restavracije Interspar lahko ponovno privoščili dišečo kavo, zdrav prigrizek ali okusen obrok. V gostinskih lokalih Takos, McDonald’s, Chuty’s in Un Momento lahko obiskovalci še naprej prevzamejo hrano in pijačo. Aktualen poslovalni čas posameznih lokalov lahko obiskovalci poiščejo na Europarkovi spletni strani in družbenih omrežjih.

Že veste, kakšno kavico si boste danes privoščili? V Europarku vas ponovno čaka obilo kulinaričnih užitkov.

Oddaj komentar