Ta petek dobrodelni Koraki za korakce

Člani dobrodelnega združenja Koraki za korakce ta petek, 25. novembra, ob 19.30, v mariborskem Narodnem domu, prirejajo dobrodelni koncert v sodelovanju z izjemno glasbeno zasedbo Jazzladies. Zbrana sredstva bodo, kot že nekajkrat do sedaj, namenili Zvezi Sonček. Tokrat bodo pomagali zgraditi igrišče za invalidne otroke v Centru Sonček Vrtiče.

koraki

Ob tej priložnosti bodo člani dobrodelnega združenja Koraki za korakce ponovno združili moči z umetniki. Že od 18.30 boste namreč lahko v preddverju Velike dvorane Narodnega doma nakupovali na Korakovi ART tržnici. Tako obiskovalcem priporočajo naj “praznično vzdušje s toplino v srcu preživite večer ob dobri glasbi“, za dober namen.

“Dajati je prekrasen občutek, ki napolni dušo in srce”

V letu 2016, ki se počasi poslavlja, so Koraki za korakce ponovno intenzivno prispevali k izboljšanju pogojev za igro, učenje in življenje naših otrok. Organizirali so tradicionalni dobrodelni pohod, tokrat so ga preselili v Kungoto. Prav tako so spomladi poskrbeli za dobrodelne ljubitelje glasbe. V Kazinski dvorani SNG Maribor so aprila gostili instrumentalno vokalno skupino Fajrund. S pomočjo ljudi dobrega srca so pomagali opremiti gibalnico v OŠ Kungota, izboljšali so bivalne pogoje v Sončkovi bivalni enoti na Pragerskem in omogočili udeležbo v šoli v naravi nekaj otrokom iz socialno šibkih družin.
V dobrodelnem združenju Koraki za korakce so od ustanovitve leta 2009 do danes zbrali več kot 200.000 evrov sredstev in z donacijami pomagali več kot 30-im organizacijam iz vse Slovenije.

koraki-3

Oddaj komentar