Študentski svet Univerze v Mariboru vabi na krvodajalske akcije

Študentski svet Univerze v Mariboru že 15. leto zapored organizira Krvodajalske akcije Univerze v Mariboru pod sloganom “Poženi srce, daruj kri”. Na njih tradicionalno združijo moči študentje in zaposleni Univerze v Mariboru, vabljeni pa so tudi drugi zainteresirani. Ta mesec organizirajo kar štiri krvodajalske akcije na različnih lokacijah.

Marca tako Študentski svet Univerze v Mariboru pripravlja za vse študente in zaposlene Univerze v Mariboru, prav tako pa tudi za vse druge zainteresirane, štiri krvodajalske akcije. ter ostale zainteresirane, da se udeležijo Krvodajalskih akcij Univerze v Mariboru:

· v ponedeljek, 9. marca 2020, med 9. in 12. uro na Tehniških fakultetah,

· v torek, 10. marca 2020, med 8. in 12. uro na Centru za transfuzijsko medicino UKC Maribor,

· v ponedeljek, 16. marca 2020, med 9. in 12. uro na Pedagoški fakulteti, Fakulteti za naravoslovje in matematiko in Filozofski fakulteti,

· v torek, 17. marca 2020, med 8. in 12. uro na Centru za transfuzijsko medicino UKC Maribor.

Študentski svet Univerze v Mariboru želi s krvodajalskimi akcijami v mladih in drugih sodelujočih spodbuditi nesebičnost in jih motivirati za medsebojno pomoč. Akcije pripravljajo skupaj z Območnim združenjem Rdečega križa Maribor, Centrom za transfuzijsko medicino UKC Maribor in študenti projekta Epruvetka, ki poteka v okviru Društva študentov medicine Maribor.

Oddaj komentar