Streho za mariborsko tržnico projektira Atelje Hočevar

Osrednja mariborska tržnica je korak bližje realizaciji. V Ateljeju Hočevar pripravljajo projektno dokumentacijo. Oddali so ponudbo za 19.670 evrov (brez DDV).

Potem ko je v začetku septembra od podpisa pogodbe odstopil najugodnejši ponudnik, ki je bil povabljen k oddaji ponudbe za pripravo projektne dokumentacije za projekt strešenja osrednje mariborske tržnice na Vodnikovem trgu, in je od svoje ponudbe odstopil tudi drugi najugodnejši ponudnik, je komisija, ki je vodila postopek, pričela pogajanja z edinim preostalim ponudnikom, z Ateljejem Hočevar,” so sporočili iz Snage Maribor.

Po sklepu komisije so v Ateljeju Hočevar v zadnji ponudbi, oddani v tem tednu, storitev ponudilo po ceni, ki je skladna z razpoložljivimi sredstvi, ki so za ta projekt načrtovana v proračunu Mestne občine Maribor. “Dokumentacijo bodo pripravili v roku 75 dni od dneva podpisa pogodbe, in sicer Pogodbo bo Atelje Hočevar z Mestno občino Maribor podpisal predvidoma v roku prihodnjih dveh tednov“, dodajajo na Snagi.

Oddaj komentar