Snagi nagrada za Naj letno poročilo

Na včerajšnji podelitvi nagrad za Naj letno poročilo za poslovno leto 2015 je Snaga Maribor prejela nagrado za prvo mesto v kategoriji malih in srednje velikih podjetij. “Nagrada je dokaz, da je naše letno poročilo o poslovanju podjetja v letu 2015 pripravljeno transparentno, vsebuje bistvene podatke, ki so resnični in pošteni“, so med drugim zapisali v sporočilu za javnost.

Komisijo, ki je ocenjevala letna poročila, so sestavljali revizorji, ekonomisti in komunikologi, saj so se letna poročila presojala po teh kriterijih. “Ponosni smo, da smo prejeli tako pomembno nagrado, ki jo že 17 leto zapored podeljuje Poslovna akademija Finance, saj na tak način tudi Snaga postavlja standarde za sedanje in prihodnje kakovostno letno poročanje, ki je bilo v letošnjem letu pri pripravi poročil za leto 2015 podvrženo upoštevanju številnih novosti zaradi sprememb predpisov in zakonodaje“, so zapisali na Snagi.

snaga-mb-2

Pri pripravi letnega poročila je sodelovalo celotno podjetje, pojasnjujejo, zato so nagrade toliko bolj veseli. Menijo, da je to dokaz njihovega strokovnega, transparentnega, kakor tudi dela v skladu s smernicami odličnega vizualnega komuniciranja. Nagrajeno letno poročilo najdete na tej povezavi.

Oddaj komentar