Snaga podala priporočila za preprečevanje širjenja okužbe

Slika je simbolična

Iz podjetja Snaga so sporočili, da je glede na aktualne podatke o številu okužb v RS in dejstvo, da je virus kljub preklicu epidemije še zmeraj med nami, smiselno in nujno potrebno upoštevati priporočila in usmeritve pristojnih institucij in ustrezno prilagoditi naša ravnanja ter običajne prakse.

Ob doslednem upoštevanju priporočil na strani uporabnikov in zaposlenih (upoštevanje varnostne razdalje, uporaba zaščitnih mask, higiena kašlja, razkuževanje rok) bodo lahko zagotavljali izvajanje vseh svojih dejavnosti nemoteno in v zadovoljstvo naših uporabnikov.

Naša informacijska pisarna deluje po ustaljenem delovnem času, pri čemer je vstop omejen, in sicer stranke vstopajo posamezno. Priporočljivo je zadeve urejati po telefonski (02 620 58 00 ali 02 620 58 75) ali elektronski poti (info@snaga-mb.si). Zbirni centri v Mestni občini Maribor ter vseh ostalih občinah, kjer opravljamo gospodarsko javno službo ravnanja s komunalnimi odpadki delujejo nemoteno,” so sporočili iz podjetja Snaga.

V njih se lahko zadržuje omejeno število uporabnikov. Zavetišče za živali in Akvarij – terarij delujeta nemoteno. Vstop v Akvarij – terarij je omejen, glede na število obiskovalcev, ki se že zadržujejo v prostorih. Javne sanitarije in otroška igrala se prav tako uporabljajo ob upoštevanju vseh zaščitnih ukrepov. Zaposleni dnevno skrbijo, da se prostori javnih sanitarij dodatno razkužujejo in čistijo. Mariborske tržnice obratujejo po ustaljenem delovnem času, prav tako ob upoštevanju vseh zaščitnih ukrepov. Izdelkov, namenjenih prodaji, se ne dotikamo.

Vse uporabnike naših storitev ter obiskovalce javnih površin, ki so v upravljanju Snage prosimo, da dosledno upoštevajo navodila in priporočila zaposlenih ter državnih institucij. Verjamemo, da je skrb za zdravje v tem trenutku prioriteta, zato smo prepričani, da bodo stranke naše ukrepe razumele kot preventivo, s katero lahko skupaj preprečujemo širitev okužbe z novim virusom,” so še dodali.

Oddaj komentar