Snaga Maribor med prvimi prejemniki med podjetji v Sloveniji, ki so prejela certifikat Družbeno odgovoren delodajalec

Podjetje Snaga Maribor, je med prvimi prejemniki med podjetji v Sloveniji, ki so prejela certifikat Družbeno odgovoren delodajalec. Slavnostna podelitev prvih certifikatov je bila 13. septembra 2021 v veliki dvorani Hotela Thermana Laško.

“Pridobljen certifikat nam nalaga številne aktivnosti na področju družbene odgovornosti. Ukrepe za izboljšanja delovnih pogojev bomo izvajali na štirih področjih družbene odgovornosti, s katerimi nadgrajujemo ukrepe Družini prijaznega podjetja, ki jih izvajamo že od leta 2013,” so zapisali na Snagi.

In kateri so ukrepi?
▪ organizacijsko upravljanje
▪ usklajevanje zasebnega, družinskega in poklicnega življenja
▪ medgeneracijsko sodelovanje
▪ varnost in zdravje pri delu

“S svojimi deležniki, v prvi vrsti s svojimi sodelavci, tako želimo graditi na trajnostno orientirani skupnosti in spreminjanju okolja na bolje. Družbeno odgovornost živimo in jo razvijamo,” so še zapisali.

Dne 23. septembra jim je bilo v okviru 10. jubilejne konference komunalnega gospodarstva v Podčetrtku podeljeno Priznanje za izjemne poslovne, organizacijske in trajnostne dosežke na področju komunalnih dejavnosti in 60 let delovanja s strani Zbornice komunalnega
gospodarstva.

“Spodbuda več, da bomo še naprej s svojimi motiviranimi sodelavci delovali strokovno in si
prizadevali za spremembe okolja in sveta na bolje. S svojim sloganom »Bodimo modri, ohranimo zeleno in ostanimo zdravi!« bomo še naprej spodbujali sebe in širše okolje na odgovorna ravnanja do našega planeta, ki nas kliče k spremembam vedenja in ravnanja,” zaključijo.

Oddaj komentar