Sebastijan Škorc podaljšal pogodbo z OK Merkur Maribor

Sebastijan Škorc. Vir: OK Merkur Maribor

Trener OK Merkur Maribor Sebastijan Škorc bo tudi v prihodnji sezoni 2022/2023 ostal na krmilu mariborskih odbojkarjev. Želja ob podaljšanju pogodbe je bila
obojestranska, dogovor je bil temu primeren zelo hiter.

V klubu ostajajo tudi njegovi tesni sodelavci: pomočnik trenerja Alen Kranjc, statistik Tomo Dukarić, fizioterapevt Matic Fras, vodja pisarne in marketinga Matjaž
Kramberger ter izvršni direktor kluba Matjaž Strdin, brez katerega si takšnega vzpona moške odbojke v Mariboru v zadnjih letih ni mogoče zamisliti.

Sebastijan Škorc je ob podaljšanju pogodbe povedal: “Vesel sem podaljšanja in zaupanja direktorja Matjaža Strdina, sponzorjev, Upravnega odbora kluba, da nadaljujemo skupaj zgodbo v Odbojkarskem klubu Merkur Maribor, v klubu, ki mi je dal veliko kot igralcu in sedaj kot trenerju.” Pred petimi leti sta si z Matjažem Strdinom zamislila zgodbo, ki je v lanski sezoni dosegla “vrhunec z osvojitvijo državnega naslova in uvrstitev v ligo prvakov. Klub iz leta v leto raste na igrišču in tudi organizacijsko izven igrišča.”

“Sezona, ki je pred nami bo ponovno za vse nas velik izziv, saj bo ekipa spremenjena in pomlajena. Delali bomo veliko in vsaki dan bomo hoteli biti boljši. Veselim se nove sezone, tako kot vsi moji sodelavci (Alen, Matjaž K., Tomo, Matic, Jure), brez katerih si ne znam predstavljati sodelovanja,” je še dejal. Matjaž Strdin, izvršni direktor, pa je bil kratek: “Po uspehih v zadnjih sezonah, je za nas v klubu prednostna naloga zagotovii kontinuiteto. Eden od ključnih členov za doseganje tega je bil in veseli smo, da bo tudi v prihodnje naš trener Sebastijan Škorc. Podpisali smo dogovor o novem sodelovanju, v katerem želimo nadaljevati naše dobro delo.”

Oddaj komentar