S Triglavom v Planici več kot 3.500 otrok

Vir: Media Speed

Najboljši smučarski skakalci so se ponovno zbrali v Planici, kjer bodo do konca tega tedna na letalnici bratov Gorišek še zadnjič v letošnji sezoni merili svoje moči. V kvalifikacijah jih je v ciljni areni spodbujala več kot 3.500-glava množica otrok, ki jim je doživetje enega največjih športnih praznikov v Sloveniji že 38. zapored omogočila Zavarovalnica Triglav. V družbi spremljevalcev in maskote Kuža Pazi so na ves glas navijali, stiskali pesti in zbirali podpise svojih junakov.

Dolina pod Poncami je tradicionalno prizorišče zaključka svetovnega pokala v smučarskih skokih, logotip Zavarovalnice Triglav v izteku planiške velikanke pa tarča najboljših lovcev na daljave. Največja slovenska zavarovalnica že skoraj pol stoletja podpira skoke v Planici, letos je znova tudi njen zlati sponzor. Že skoraj 40 let je četrtkov dan, ko potekajo kvalifikacije, namenjen otrokom iz vse Slovenije. Letos je tja prispela že 38. Triglav generacija.

Nepozaben dan v naravi
Na četrtkov dan v dolini pod Poncami je Zavarovalnica Triglav popeljala več kot 3.500 mladih, njihove spremljevalce in 13 velikih družin, od leta 1981 do danes pa več kot 90.000 ljudi.

Vir: Media Speed

Poleg skakalcev je na dan kvalifikacij za zabavo otrok poskrbela glasbena skupina BQL. Za zdravo vzdušje v vseh štirih dneh zaključka tekmovalne sezone skrbi Zavod Vse bo v redu Zavarovalnice Triglav, ki z akcijo 40 dni brez alkohola že tretje leto zapored poziva obiskovalce k zmernemu pitju oziroma odrekanju alkoholu in omogoča prostovoljno uporabo alkotestov.

Napovejte dolžino poletov
Vsi gledalci – udeleženci Planice in predvsem tisti, ki bodo dogodek spremljali pred malimi zasloni – lahko dolžino poletov Petra Prevca in sotekmovalcev tudi letos napovejo z mobilno aplikacijo Triglav Rekord. Ljubitelji športa bodo lahko tako z uporabo aplikacije, ki je na voljo za mobilne naprave z operacijskim sistemom Android in iOS, na varen in zabaven način postali del napete tekme.

Skoke si bodo gledalci lahko ogledali tudi na posebni citylight oglasni površini, ki bo stala v centru Ljubljane na Čopovi ulici, na Triglav Lab avtobusu LPP številka 6 in v novem digitalnem centru Triglav Lab na Dunajski 20 v Ljubljani. V slednjem si bodo lahko obiskovalci v petek prenos skokov ogledali na velikem video zaslonu in s pomočjo tehnologije virtualne resničnosti doživeli občutek poletov na planiški velikanki tudi na simulatorju poletov. Najboljši letalec na simulatorju bo vsak dan do vključno 23. marca nagrajen z dvema vstopnicama za ogled letošnjega tekmovanja v Planici.

Oddaj komentar