Rezervirana parkirna mesta za zaposlene v UKC Maribor

Univerzitetni klinični center (UKC) Maribor

MO Maribor je na terenu preverila zasedenost in problematiko parkirnih mest, namenjenih osebju UKC Maribor, ki v času epidemije zdravi paciente s koronavirusom. “Zavedamo se, da so se okoliški stanovalci, zaradi pomanjkanja parkirnih mest namenjenih njim, znašli v zagati. Parkirna mesta za zaposlene v UKC Maribor smo zato premestili in organizirali na delu Linhartove in Taborske ulice, kjer v neposredni bližini ni veliko stanovalcev,” so zapisali na MO Maribor.

MO Maribor je na svoji Facebook strani zapisala, čemu so se odločili za tako potezo:

“Mesta za znakom za prepovedano parkiranje in tablo »razen za UKC z dovolilnico« so začasno rezervirana za vozila, ki imajo na vidnem mestu posebno dovolilnico za UKC Maribor, izdano na registrsko številko.

Ob naraščanju števila hospitaliziranih v kliničnem centru je delo zaposlenih v kliničnem centru vse zahtevnejše, njihov čas pa toliko bolj dragocen. Bolj kot kadar koli je pomembno, da jih kot lokalna skupnost pri delu podpremo in jim olajšamo življenje, da se lahko čim bolj osredotočijo na pomoč prebivalstvu.

Takoj, ko potreb po parkirnih mestih pri zaposlenih v UKC Maribor ne bo več ali jih bo manj, bomo (posamezna) mesta znova sproščali. Medtem pa bodo morali na območjih, ki so označena s tablo »razen za UKC z dovolilnico«, medobčinski redarji za parkirana vozila, ki na vidnem mestu ne bodo imela posebne dovolilnice za UKC Maribor, žal izrekati globe zaradi nepravilnega parkiranja.

Občane prosimo za razumevanje in strpnost.”

❗️MO Maribor je na terenu preverila zasedenost in problematiko parkirnih mest, namenjenih osebju UKC Maribor, ki v času…

Objavil/a Mestna občina Maribor dne Četrtek, 29. oktober 2020

Oddaj komentar