Prihodnjo Emo bosta vodila nekdanja zaljubljenca

FOTO: Instagram

TV Slovenija je pred kratkim objavila razpis za nastopajoče na EMI 2022, ki bo letos potekala v dveh delih. Na prvem večeru se bo pomerilo 24 novincev (EMA Freš), najboljši štirje pa se bodo v drugem večeru potegovali za najboljšega s šestnajstimi že uveljavljenimi izvajalci.

Na spletnem portalu Javnost.si, pa so dobili ekskluzivno informacijo o voditeljih. Emo bosta februarja vodila Melani Mekicar, sovoditeljica oddaje V petek zvečer, in Bojan Cvjetičanin, pevec skupine Joker Out.

Melani je trenutno ena najzanimivejših mladih voditeljic na javni televiziji, zato njen izbor ni presenečenje. V oddaji V petek zvečer je že dokazala, da zna nastopati pred kamero, ter, da se znajde tudi v kakšnih nepredvidljivih okoliščinah. Odločitev, da bo njen sovoditelj Bojan, pa spletni portal Javnost.si, poroča, da je presenečenje.

Voditeljica in pevec skupaj na odru Eme

Bojan Cvjetičanin je sicer pevec skupine Joker Out, zagotovo največje glasbene atrakcije v tem trenutku pri nas. A zanimivo je, da sta bila pred leti Melani in Bojan par, tako da se dobro poznata, kar jima bo gotovo v pomoč pri vodenju tega spektakla.

Očitno sta nekdanja zaljubljenca ostala v dobrih odnosih, morda pa ju bo voditeljska preizkušnja spet povezala.

Oddaj komentar