POZIV: Z jaguarjem ogrožal udeležence v prometu, policisti iščejo oškodovance

FOTO: Pixabay.com

Mariborski policisti so danes v Mariboru obravnavali voznika osebnega avtomobila, ki je s svojo brezobzirno vožnjo ogrozil več drugih udeležencev v prometu.

Želeli bi najti oškodovance teh kršitev, zato mariborski policisti prosijo za poziv javnosti: “Mariborski policisti so danes, 14. 12. 2020, ob 8.55, zaznali več kršitev cestno prometnih predpisov voznika črnega osebnega avtomobila znamke Jaguar x type, reg.območja SG. Z uporabo modrih luči in zvočnih signalov so ga želeli ustaviti, vendar je voznik raje pospešil in s svojo brezobzirno vožnjo po Valvasorjevi, Ruški, Gorkega ulici, Radvanjski, Metelkovi in Regentovi ulici v Mariboru, storil še več cestno prometnih prekrškov. Ob tem ni ogrožal samo sebe, ampak tudi druge udeležence v prometu.”

Poziv oškodovancem

Vse, ki so bili zaradi ravnanja opisanega voznika osebnega vozila znamke Jaguar kakor koli ogroženi, pozivamo naj se zglasijo na Postaji prometne policije Maribor, Ptujska cesta 117, lahko pa jih pokličejo tudi na telefonsko številko 02 450 20 30 oz. na interventno številko policije 113.

Oddaj komentar