POSKUS UMORA: Napadel svoje znance, zabodel dekle

Slika je simbolična Vir: Google

Včeraj, okoli 16.15 je moški na dvorišču stanovanjske hiše v Mariboru napadel svoje znance s stolom. Ti so se pred njim ubranili s palico, eden od njih pa ga je z njo udaril. 

S kraja so zbežali. Osumljenec je stekel po ostri predmet in z njim napadel dekle in jo poškodoval. Nadaljnji napad sta mu preprečili osebi, ki sta želeli pomagati žrtvi. Osumljenec je žrtev takrat spustil in stekel za osebama, ki sta nudili pomoč. V bližnji gozd je pobegnil tudi on in med begom naletel na kolesarja. Temu je zagrozil, da naj mu izroči svoj GSM in kolo. Ker je bil osumljenec okrvavljen, v rokah pa je še vedno imel oster predmet je kolesar spustil kolo in stekel domov. Osumljeni je njegovo kolo vzel in si ga protipravno prisvojil.

Policisti so takoj po obvestilu o tem dejanju pričeli iskati osumljenca in ga v gozdu ob 16.53 izsledili, kasneje pa pridržali. Zabodeno žensko so prepeljali v UKC Maribor, kjer so ugotovili, da je lahko telesno poškodovana.

Kriminalisti zbirajo informacije

Mariborski kriminalisti še vedno zbirajo obvestila o tem dejanju in opravljajo kriminalistično-tehnična opravila. Do sedaj zbrana obvestila kažejo na to, da bodo osumljenca ovadili zaradi suma storitev kaznivega dejanja poskusa umora in kaznivega dejanja ropa.

Oddaj komentar