Policisti pridržali tri voznike, ki so vozili pod vplivom alkohola

FOTO: Pixabay.com

Iz PU Maribor so sporočili, da so policisti PP Slovenska Bistrica pridržali tri voznike, ki so vozili pod vplivom alkohola.

V Vrholah pri Laporju so ob 21.05 uri, ustavili 40 letnega voznika osebnega avtomobila

V postopku preizkusa alkoholiziranosti z indikatorjem alkohola v izdihanem zraku je bilo ugotovljeno, da ima v organizmu 0,88 mg/l. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljene. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola ter nezagotovitve prevoza do naslova bivanja je bil kršitelj pridržan. Zoper kršitelja je podan obdolžilni predlog na pristojno okrožno sodišče.

Nato ustavili 31-letnika

26. 6. 2021 ob 1.35 uri v Slovenski Bistrici ustavili 31 letnega voznika osebnega avtomobila. V postopku preizkusa alkoholiziranosti z indikatorjem alkohola v izdihanem zraku je bilo ugotovljeno, da ima v organizmu 0,78 mg/l. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljene. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola ter nezagotovitve prevoza do naslova bivanja je bil kršitelj pridržan. Zoper kršitelja je podan obdolžilni predlog na pristojno okrožno sodišče.

Ob 4.00 uri so prav tako v Slovenski Bistrici ustavili 28 letnega voznika
osebnega avtomobila

V postopku preizkusa alkoholiziranosti z indikatorjem alkohola v izdihanem zraku je bilo ugotovljeno, da ima v organizmu 0,88 mg/l. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljene. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola ter nezagotovitve prevoza do naslova bivanja je bil kršitelj
pridržan. Zoper kršitelja je podan obdolžilni predlog na pristojno okrožno sodišče.

Oddaj komentar