Od danes na Pohorju z manjšim obsegom smučišč, areški del do nadaljnjega zaprt

FOTO: Pixabay.com

Od danes je na Mariborskem Pohorju odprti manj smučarskih prog, saj kot pojasnjujejo na Marpromu je zaradi situacije obisk zelo skromen.

“Na Mariborskem Pohorju bomo tudi v novem tednu omogočali rekreacijo na urejenih smučarskih progah. Vendar bomo zaradi trenutno zelo skromnega obiska, ki je posledica sedaj veljavnih pogojev za prihod na smučišče (predložitev negativnega testa na covid-19), prilagodili obseg odprtih prog oziroma delujočih žičnic,” sporočajo iz Marproma.

Areško smučišče do nadaljnjega zaprto

Tako bodo od ponedeljka, 4. januarja, na Mariborskem Pohorju ob krožni kabinski žičnici v pogonu še trakova Bejbika 1 in 2, sedežnica Stolp in vlečnica Videc.  Medtem na areškem delu smučišča od ponedeljka do nadaljnjega ne bodo odprta.

“Odločitev o tem smo bili ob zelo majhnem številu smučarjev primorani sprejeti zaradi zagotavljanja rentabilnosti delovanja. Pri tem bomo spremljali razmere in se, ko bo obisk ponovno večji, takoj odzvali z odprtjem dodatnih prog. Zahvaljujemo se za razumevanje in vas še naprej vabimo na Pohorje,” za konec še zapišejo pri Marpromu-

OD PONEDELJKA Z MANJŠIM OBSEGOM SMUČIŠČ

⛷ Na Mariborskem Pohorju bomo tudi v novem tednu omogočali rekreacijo na…

Objavil/a Visit Pohorje dne Nedelja, 03. januar 2021

Oddaj komentar