Nova KBM iz skupne mreže umika bankomate SKB

FOTO: pixabay.com

Iz Nove KBM obveščajo, da s 1. septembrom 2020 iz skupne mreže umikajo bankomate SKB banke.

To pomeni, da bodo od tega dne dalje za dvige, opravljene z debetno kartico Nove KBM na bankomatih SKB banke in, kot že zdaj, na bankomatih v lasti drugih bank v Sloveniji in državah EU, kjer je domača valuta EUR, SEK in RON, zaračunana nadomestila v višini 0,75 EUR na posamezni dvig: “Ob dvigih na bankomatih v EU preverite morebitno provizijo lastnika bankomata.”

“Naj vas spomnimo, da vam je od aprila letos na voljo razširjena mreža okoli 400 bankomatov Nove KBM in Abanke po vsej Sloveniji, na katerih lahko stranke Nove KBM z debetno kartico brezplačno dvigujete gotovino in preverjate stanje na računu,” ob tem sporočajo iz Nove KBM.

Za opravljanje plačil kot tudi za spletno nakupovanje vam sicer priporočajo uporabo plačilnih kartic. Za pregled transakcij pa lahko izkoristite možnost prejemanja SMS sporočil o transakcijah s plačilnimi karticami ter dokazano najboljšo spletno in mobilno banko Nove KBM v letu 2020.

Plačilne kartice in storitev prejemanja SMS sporočil o transakcijah s plačilnimi karticami lahko naročite prek spletne banke: “Če še niste uporabnik spletne in mobilne banke, si jo lahko tukaj aktivirate v le 1 minuti.”

Oddaj komentar