Nocoj prva letošnja smuka na Pohorju

Sredi tedna so iz Marproma sporočili, da bo nocoj prvič omogočena nočna smuka na Mariborskem Pohorju.

Na Mariborskem Pohorju je napočil čas tudi za začetek nočne smuke: smučarje prvič vabijo na najbolj znano osvetljeno pohorsko strmino to soboto, 30. januarja. Pojasnjujejo, da bo nočna smuka na voljo izključno na Snežnem stadionu med 17.30 in 20.30, ko bo obratovala sedežnica Radvanje. Za najmlajše bo med nočno smuko deloval še trak Arena v izteku Snežnega stadiona. Sankanje takrat ne bo dovoljeno.

Obseg delujočih naprav je prilagojen temu, da ni hotelskih gostov

Za triurno nočno smuko so pripravili dve ceni vozovnic – 20 evrov za odrasle in 15 za otroke ter mladino. Vozovnice bo moč kupiti na blagajni pred vstopom na Radvanje, ki bo odprta od 17.15 do 20 ure. Uporaba otroškega traku Arena bo stala 5 evrov/osebo. Obseg delujočih naprav je prilagojen temu, da na smučišču sedaj ni hotelskih gostov in je zato število smučarjev manjše.

Po uvodni sobotni nočni smuki bo ta na Snežnem stadionu potekala vsak dan od torka do sobote. “Smučarjem bomo tako po dnevni smuki ponudili še nočno rekreacijo na snegu, da nadoknadimo nekaj izgubljenih dni v prvem delu zimske sezone. Za vsak slučaj opozarjamo, da ponoči na smučišču veljajo isti ukrepi kot podnevi,” še sporočajo iz Marproma.

Oddaj komentar