Na voljo bo nov vavčer

Vir: pixabay.com

Slovenski podjetniški sklad ponovno ponuja vavčer za digitalni marketing. Na voljo je 3,3 milijona evrov, vloge bo preko e-portala sklada mogoče oddati od ponedeljka naprej, so danes sporočili iz sklada.

Z vavčerjem želi sklad podjetja spodbuditi k uvajanju digitalnega marketinga za povečanje konkurenčnosti, dodane vrednosti in prihodkov. Gre za sofinanciranje do 60 odstotkov upravičenih stroškov za izdelavo novih spletnih strani, novih mobilnih aplikacij, lastnih spletnih trgovin ali lastnih rezervacijskih platform.

Vavčer za digitalni marketing se odpira danes

Višina nepovratnih sredstev v okviru tega javnega poziva znaša od 500 do 2500 evrov za posamezno aktivnost oz. do največ 7500 evrov na prijavitelja.

Vavčer lahko koristijo mikro, mala in srednje velika podjetja, ki so organizirana kot družbe z omejeno odgovornostjo, samostojni podjetniki, zadruge ali socialna podjetja, ki so se preoblikovala po zakonu o socialnem podjetništvu in opravljajo gospodarske dejavnosti.

Vavčer za digitalni marketing se odpira danes, vloge pa bo mogoče oddati od ponedeljka od 8.30 ure. Sklad predvideva, da bo interes za sredstva velik in bodo ta hitro porabljena. Zato podjetja, ki imajo namen oddati vlogo, poziva, naj to storijo čim prej.
VIR: Lokalec.si

Oddaj komentar