Na območju PU Maribor v kriminalističnih preiskavah sodeluje 90 kriminalistov in policistov

Slika je simbolična. Vir: Pixabay

Iz PU Maribor so sporočili, da so na območju PU Maribor izvajali kriminalistične preiskave s področja organizirane kriminalitete. Pri aktivnostih je sodelovalo 90 kriminalistov in policistov.

Preiskave so se odvijale včeraj popoldan in zvečer

Kriminalisti in policisti Policijske uprave Maribor so včeraj popoldan in zvečer, s pomočjo kriminalistov drugih policijskih uprav, in ob usklajevanju Uprave kriminalistične policije Generalne policijske uprave, na območju Policijske uprave Maribor izvajali zaključne aktivnosti dalj časa trajajoče kriminalistične preiskave s področja organizirane kriminalitete. Kriminalistično preiskavo usmerja Specializirano državno tožilstvo Republike Slovenije.

Pri aktivnostih je sodelovalo 90 kriminalistov in policistov. Zaradi interesa preiskave bodo podrobnejše informacije javnosti posredovane v prihodnjih dneh.

Naj bi šlo za kaznivo dejanje trgovine z ljudmi

Večer poroča, da naj bi preiskave potekale v nočnem klubu v Šentilju, po njihovih
informacijah naj bi preiskovali kaznivo dejanje trgovine z ljudmi. Ta naj bi se v nočnem klubu odvijala več let. Na PU Maribor pa informacij niso potrdili. Na Večeru so neuradno izvedeli, da so pridržali več ljudi. Prostost naj bi odvzeli
petim osumljenim.

Oddaj komentar