Mineva pet mesecev od skrivnostnega izginotja 43-letne Simone

FOTO: Facebook

Vse od decembra lani, svojci pogrešajo 43-letno Simono Meglič iz Levanjcev v občini Desternik. Od doma se je odpravila 10. decembra. Okolico doma so večkrat preiskali policisti in gasilci ter številni prostovoljci. A neuspešno. 

Njena sestrična je na družabnih omrežjih znova delila Simonine fotografije in zapisala, da ne bo obupala: “Prosim pomagajte, da najdem svojo sestrično, botrco in sestro. Tudi, če me ves svet zapusti, za tebe in mene nikoli ne bom obupala. Rada te imam in spomini večno ostanejo zasidrani v srcu.” Zapisala je, da tudi, če obstaja le še en procent možnost, da se jo najde, je vredno in dodala, da bi najraje skočila iz svoje kože.

 

Pozdravljeni prijatelji na FB. Zelo bi bila hvaležna za vsakršno delitev in pomoč pri iskanju Ssimona Meglič, mineva 5…

Objavil/a Polonca Muraj-Valič dne Sobota, 08. maj 2021

Po poročanju Planet TV, njihova ekipa obiskala starše, naj bi Simono nazadnje videli
živo 10. decembra. Sosed naj bi jo opazil, kako se peš odpravlja proti domu. Za tem
pa je za njo izginila vsaka sled.

Visoka je 165 centimetrov in težka približno 55 kilogramov. Ima dolge črne lase in rjave oči, nazadnje je bila oblečena v dolgo rdečo bundo, črne hlače in obuta v bele športne copate, so sporočili z mariborske policijske uprave.

Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali kar koli vedeli o njenem izginotju, prosijo, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080-1200.

Oddaj komentar