Med počitnicami pester program tudi v Športnih objektih Maribor

Slika je simbolična

Ni še dolgo tega, ko smo se super imeli in uživali v brezskrbnih božično – novoletnih počitnicah. Kot bi trenil, bodo kmalu zopet prosti dnevi in ponovno bo čas za dolgo
pričakovane zimske počitnice, ki bodo tudi letos za en teden iz šolskih klopi »iztrgale«
naše šolarje. V februarju prihaja teden, ki bo tako v znamenju športnih aktivnosti in
druženja ob in na ledni ploskvi ter v bazenu. Počitniški dnevi bodo namenjeni športnim aktivnostim, ki jih bodo otroci lahko preživeli tudi na naših športnih objektih, kamor so prisrčno vabljeni. Nekateri bodo tako zimske športne aktivnosti preživeli na snegu in v naravi, spet drugi se bodo podali v Ledno dvorano ali na bazen kopališča Pristan,” so zapisali v Športnih objektih Maribor.

Otroke tako vabijo na aktivno preživljanje prostega časa med počitnicami na njihovi standardni lokaciji. V Ledni dvorani bodo poskrbeli za dodatne termine drsanja, ki bodo potekali po naslednjem razporedu:

Urnik aktivnosti v času zimskih počitnic; VIR: Športni objekti Maribor

Tečaj drsanja bo na voljo od ponedeljka 18. februarja do petka, 22. februarja med 8.00 in 9.30 uro. Za vse aktivne udeležence tečaja bodo poskrbeli usposobljeni vaditelji drsanja. Cena tečaja je 25 €, vključuje pa 10-urni tečaj in topli napitek na drsališču.

V tednu med 18. in 22. februarjem bodo vaditelji in animatorji Plavalnega kluba Branik Maribor popestrili tudi dogajanje za otroke v kopališču Pristan. Skupaj boste lahko plavali, se igrali v vodi ter počeli marsikaj, zato pravijo, pridružite se jim, ne bo vam žal. Cena vstopa v drsališče je enotna in znižana, v času počitnic znaša 3 €.

Oddaj komentar