Marprom zaposlil mestnega svetnika

Javno podjetje Marprom d.o.o. je proti koncu letošnjega marca razpisalo prosto delovno mesto referenta za splošne zadeve, ki vključuje opravljanje različnih nalog s področja prevoza potnikov z žičniškimi napravami oziroma upravljanja Mariborskega Pohorja. Na razpis se je v roku prijavilo 343 kandidatov, komisija pa je po pregledu vlog in razgovorih z nekaterimi kandidati predlagala zaposlitev Renata Škerbinca.

Izbrani kandidat, ki je tudi član mestnega sveta Mestne občine Maribor, je izpolnjeval vse razpisne pogoje. Z delom bo začel v naslednjih dneh. »V preteklosti je bilo na mestnem svetu s strani nekaterih svetniških skupin veliko govora o netransparentnem delovanju pri upravljanju žičnic in smučišč na Pohorju. Delovno mesto, ki ga bo zasedel omenjeni kandidat, mu bo omogočilo, da aktivno pomaga pri opravljanju vsakodnevnih nalog in zadolžitev na tem področju in z dobrim delom tudi seznani svoje kolege v mestnem svetu,« je zaposlitev referenta za splošne zadeve komentiral direktor Marproma Bernard Majhenič.

V javnem podjetju Marprom je trenutno 235 zaposlenih; od tega na področju prevoza potnikov z žičniškimi napravami sedaj dela 46 zaposlenih.

Oddaj komentar