Mariborski policisti v zadnjem dnevu prejeli 256 klicev in obravnavali 17 nesreč

Slika je simbolična.

Policisti operativno komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor so v minulih 24-ih urah, v času od 20. 8. 2020 od 6.00, do 21. 8. 2020 do 6.00 ure, prejeli 256 klicev, med katerimi je bilo 94 interventnih klicev.

Skupno 17 prometnih nesreč

Obravnavali so 11 novih zadev s področja kriminalitete, kjer so zabeležili največ tatvin in poškodovanj tuje stvari. Obravnavanih je bilo skupno 17 prometnih nesreč, od tega dve nesreči s telesnimi poškodbami, v kateri sta se dve osebe lažje telesno poškodovale,
preostale nesreče pa so se končale z materialno škodo, so sporočili.

Skupno je bilo obravnavanih 12 kršitev javnega reda in miru, od tega 9 kršitev na javnem kraju in 3 kršitve v zasebnih prostorih. Zaradi kršitev javnega reda in miru, tokrat pridržanih oseb ni bilo.

Odkriti 4 državljani Maroka

Policisti Policijske postaje Podlehnik, obravnavajo tujca drž. Afganistana, ki je ilegalno prestopili državno mejo, na njihovem območju. Policisti PMP Gruškovje so pri temeljiti mejni kontroli na vstopu v Republiko Slovenijo, v nakladalnem prostoru tovornega vozila odkrili 4 državljane Maroka, ki so se skriti med tovorom poskušali izogniti mejni kontroli. Po končanem postopku so bili vrnjeni hrvaškim varnostnim organom, so še sporočili iz PU Maribor.

Oddaj komentar