Mariborski nogometaš selektorju predal protestno pismo

FOTO: Pixabay.com Slika je simbolična

V mladi slovenski reprezentanci vre. Igralci so se uprli nenavadnim metodam selektorja Primoža Glihe.

Slovenski nogometni portal Nogomania.com poroča o situaciji, ki je nastala med mlado nogometno reprezentanco in njihovim selektorjem Primožem Gliho. S pritožbami je selektorja obvestil kapetan mlade reprezentance, sicer pa igralec NK Maribora, Jan Mlakar.

“Metode dela Primoža Glihe in tudi izbor igralcev so bili pod vprašajem tudi že v prejšnjih sklicih reprezentance, a je takrat ostalo pri nezadovoljstvu igralcev in očitkih, ki javnosti niso pretirano zanimali. Zadeva je naposled utihnila. Tokrat pa je šlo vse skupaj tako daleč, da razočarani igralci za mlado reprezentanco, dokler bo njen selektor Gliha, niso več pripravljeni igrati. Pod to zahtevo so se tudi podpisali,” piše omenjeni portal.

V protestnem pismu tako igralci sporočajo, da pod Gliho ne bodo več igrali. Nogomania piše še, da so bile metode dela Primoža Glihe in tudi izbor igralcev pod vprašajem tudi že v prejšnjih sklicih reprezentance, a je takrat ostalo pri nezadovoljstvu igralcev in očitkih, ki javnosti niso pretirano zanimali. A tokrat naj bi šlo vse skupaj tako daleč, da razočarani igralci za mlado reprezentanco, niso več pripravljeni igrati, pod taktirko Glihe.

Pod to zahtevo so se tudi podpisali. V pismu pa so še navedli, da je obnašanje selektorja problematično, da ima izjemno nenavadne “vzgojne” prakse, predvsem pa so poudarili, da jih selektor žali na osebni ravni, še navajajo na Nogomania.com.

 

 

Oddaj komentar