Mariborski košarkarji najbolj napredovali

foto: Nino Verdnik

Potem ko so prejeli nagrado Košarkaške Zveze Slovenije (KZS) za ekipo z največjim napredkom, mariborski košarkarji letošnjo sezono zaključujejo s piknikom.

foto: Nino Verdnik

V soboto, 10. junija od 12h naprej se bo na zunanjih igriščih OŠ Slivnica odvijal  Zaključni piknik KŠ Sani 2017″. Na pikniku pričakujejo okoli 400 otrok Štajerske ter njihovih staršev, sestric, bratcev, dedkov, babic, prijateljev… Z njimi se bodo družili tudi znani športniki. V Slivnici pa se bo tudi letos skozi ves dan odvijal pester program. Tako za otroke kot za goste. Ob tekmah bo poskrbljeno za hrano, pijačo, sladki kotiček, otroški kotiček, poligone, nagradne igre, srečelov, celo urejanje nohtov za dekleta.

Zaključek iz čisto preprostega razloga, ker mislim, da je kot pravi način in kot neka pika na i se posloviti od otrok v prijetnem vzdušju, kjer ob igranju košarke uživajo v hrani in pijači in še marsičem drugem. Tu bodo aktivnosti tako za najmlajše kot za najstarejše, tako da to je nek pravi način da zaključimo leto“, razlaga Sani Bečirović, vodja košarkarske šole. Ob tem dodaja, da je res viden letošnji napredek, o čemer priča tudi nagrada KZS.

Oddaj komentar