Ljudski vrt odpira vrata tudi za gledalce

Ljudski vrt. Vir: arhiv Lokalec.si

“Na ta trenutek smo čakali več kot 14 mesecev. Še natančneje: 441 dni. Ljudski vrt odpira vrata tudi za gledalce, prvič po lanskem 7. marcu,” so zapisali v NK Maribor.

Prva tekma bo med NK Maribor in Muro v soboto ob 16. uri

“Zadnja domača tekma bo imela dvojno težo: zaradi pričakovanja razpleta dramatične sezone in spoznanja, da bo odigrana s prisotnostjo gledalcev. Kot v času največjih tekem v Ljudskem vrtu ne bo dovolj vstopnic za vse zainteresirane, zato naprošamo za razumevanje in posredujemo vse informacije glede organizacije,” so zapisali v sporočilu za javnost.

Želeli so, da bi imeli omogočeno polovično zasedenost, a to, v kolikor spoštujejo vse ukrepe, ni mogoče. “Po pridobljeni razlagi omejitvenih ukrepov s strani NIJZ in NZS ter ob izdanem dovoljenju Upravne enote lahko omogočimo vstop na zaključek sezone največ 2000 gledalcem. Nekateri klubi so se odločili, da zaradi minimalnega dovoljenega števila ljudi sploh ne bodo odpirali vrat za gledalce na zadnjih tekmah,” zapišejo ob tem.

Prednost pri zagotovitvi sedeža bodo imeli imetniki sezonskih vstopnic 2020/21, ki so se odločili za obnovitev ali rezervacijo, s tem pa zvestobo podaljšali ne glede na vmesno situacijo, ko ni bilo mogoče napovedati, kdaj bomo znova lahko skupaj na stadionu.

Začetek prodaje v sredo, 19. 5., ob 15. uri. Prednostna pravica z možnostjo nakupa SAMO za lastnike sezonske vstopnice 2020/21 velja do petka, 21. 5., do 15. ure. Vsak bo lahko zaradi prostorske omejitve kupil 1 karto za tekmo z Muro.

Oddaj komentar