Krvodajalska akcija “Vijol’čna kri za vse ljudi” bo letos posebna

Krvodajalska akcija “Vijol’čna kri za vse ljudi” z letnico 2020 bo posebna.

Krvodajalska akcija “Vijol’čna kri za vse ljudi” 2020 se bo v sodelovanju z RKS-OZ Maribor in CTM UKC Maribor tudi letos, tradicionalno že devetič, odvijala na stadionu Ljudski vrt 2. in 3. septembra 2020 med 7.30 in 14.00.

Posebnost letošnje akcije ni samo to, da bo trajala dva dneva, ampak tudi to, da se boste morali nanjo naročiti. To lahko storite že s ponedeljkom 17. avgusta 2020 in vse do konca meseca avgusta. Številki, na kateri se lahko naročite sta: 02/321-22-71 in 041/320-796, in sicer vsak delovni dan med 7. uro in 18. uro.

Pomembno je, da ne pozabite, da se dogodka udeležite, le če ste popolnoma zdravi. Obvezna je uporaba obrazne maske, na samem dogodku pa je potrebno držati varnostno razdaljo.

Organizatorka Mojca Pepelnik nam zaupa, da vse, ki boste darovali kri, tudi letos čaka posebno in unikatno darilo: “Odvzem krvi bo še enkrat znova potekal v press centru NK Maribor, za malico pa bo poskrbljeno.”

Preteklo leto je od 265 udeležencev kri darovalo 234 ljudi kar pomeni, da je bila lanska akcija rekordna, zato letos velja povabilo: “Srčno vabljeni, da se udeležite naše tradicionalne, že devete akcije in da skupaj pomagamo rešiti številna življenja v teh res nič kaj prijetnih časih.”

Oddaj komentar