Koncert Jana Plestenjaka za dan žena podrl vse rekorde, predvajan na več kontinentih

Mnoge njegove oboževalke so bile več kot navdušene nad prijetnim koncertom, Jan Plestenjak pa je ponovno dokazal, da je vsekakor najbolj priljubljen in uspešen glasbenik v Sloveniji.

Skorajda je ni ženske, ki ponedeljkovega večera ni preživela ob zvokih šarmantnega Plestenjaka in njegove spremljevalne skupine. Intimni koncert, ki ga je imel ob letošnjem dnevu žena, si je namreč ogledalo rekordno število ljudi.

Predvajan na več kontinentih

V spletni senzaciji niso uživali samo Slovenci, ampak tudi gledalci iz drugih držav po svetu –  Nemčija, Velika Britanija, Italija, Avstrija, Kanada, Portugalska, Argentina, Belgija, Danska, Rusija, Švica, Češka, Arabski Emirati, Kitajska in ZDA.

Za brezhibno tehnično izvedbo spletnega v živo koncerta Jana Plestenjaka je poskrbela ekipa BK TV v sodelovanju z drugimi partnerji.

Rečemo lahko, da je šlo za enega najbolj pričakovanih spletnih koncertov v Sloveniji, o čemer pričajo tudi odzivi poslušalcev oz. poslušalk. Družbena omrežja so bila namreč polna pozitivnih komentarjev in fotografij, na katerih je bilo jasno razvidno, kako ob samem koncertu, čeprav preko spleta in na ogledu na pametnih zaslonih, ti vseeno še kako uživajo.

Vesel vnovičnega koncerta

Tudi sam izvajalec Jan Plestenjak je bil po koncu koncerta izjemno zadovoljen z izvedbo in navdušen nad možnostjo vnovičnega koncerta, pa četudi le preko spleta.

Z ljudmi, ki jih imam rad-pred kamerami in z ljudmi, ki vas imam rad-v vašem domu. Hvala♥️J.

Objavil/a Jan Plestenjak dne Torek, 09. marec 2021

Oddaj komentar