Kolekcija Invidia by DH Fashion navdušila

Kolekcija INVIDIA by DH FASHION’ je sinoči navdušila obiskovalce v Kazinski dvorani SNG Maribor.

Sinoči smo bili deležni modnega doživetja, ki je združilo predstavitev nove prestižne kolekcije slovenske modne znamke DH fashion z bogatim umetniškim repertoarjem. Pravljičen cvetoči ambient, ki ga je navdihnil poročni dan, je s čarobno modno pisto postal kulisa za vrsto prepletajočih se klasičnih in sodobnih artističnih uprizoritev. Opera in balet sta postregli v popolnoma novih dimenzijah, modna predstava Invidia pa nas je popeljala v neke druge čase, naravnost iz preteklosti naprej v prihodnost. Številnim manekenkam in manekenom sta se na modni pisti med drugim pridružili tudi vrhunski Amaya in Lea Sirk, ki sta s ščepcem čarovnije premierno predstavili svoje nove glasbene kreacije.
Prijetno modno druženje se je nadaljujevalo s koncertom izjemne vokalistke Mojce Potrč ter odprtjem showrooma, ki je unikatne DH fashion kreacije približal gostom.

To je bil večer sladke zavisti, ki je privzdignila obrvi in se neustrašno postavila pred zlovešč pogled. Drznost, predrznost, ki je peljejala na osvobajajočo pot iz okvirjev.

Oddaj komentar