Klub mariborskih študentov napoveduje: “Se vidimo na Ftrgatvi 2022!”

Ftrgatev. Foto: KMŠ

Klub mariborskih študentov (KMŠ) v petek, 18. novembra 2022, organizira že 6. Ftrgatev, ki bo v dvorani UŠC Leona Štuklja.

Gre za tradicionalno prireditev Društva KMŠ, na kateri bodo ponovno gostili najboljše slovenske in tuje glasbene izvajalce. Velik poudarek bo tudi letos na dobrodelnosti in preseganju meja.

Tako so zapisali: “Stopiš iz cone udobja. Okusiš zmagoslavje. Preplavi te adrenalin. In kaj potem? Prepustiš se. Srce ti razbija. Glasba ti polni ušesa. Stopiš skozi vrata in začutiš energijo množice. In kaj potem? Prepustiš se. In si pune ftrgan/a!”

Ftrgatev 2017 | Vir: KMŠ

Ftrgatev se je v preteklih letih razvila v eno večjih prireditev v Mariboru. V preteklih letih je prireditev privabila več kot 10.000 obiskovalcev in tudi letos bodo organizatorji poskrbeli za nepozabno doživetje.

“Ljudje si zaslužijo prostor, kjer se lahko sprostijo, proslavijo vsako preseženo mejo, uživajo v družbi, glasbi in so ponosni na to, kar so, ter na to, kar so dosegli!” pravijo v KMŠ.

Foto: KMŠ

V Klubu mariborskih študentov se sporočajo, da med življenjem “začutiš, da si nepremagljiv/-a, prevzema te navdušenje in velikokrat segaš višje, takrat te preplavijo občutki, ki jih ne pozabiš in jih vedno znova iščeš … letos jih najdeš v petek, 18. 11. 2022, ko te čaka najbolj ftrgan dan v letu!”

Oddaj komentar