V Mariboru od julija nove avtobusne kartice

Vir: FB Marprom

Konec tega meseca, se bo iztekla veljavnost starih vozovnic mestnega potniškega prometa v Mariboru. Morebitne neizkoriščene kupljene vožnje s starih kuponskih vozovnic bo po izteku veljave mogoče prenesti na nove kartice na blagajnah AP Maribor od 1. julija dalje.

Podjetje Marprom vse potnike, ki trenutno še uporabljajo stare kartice, poziva, da z zamenjavo novih kartic ne odlašate do zadnjega, kar bi lahko povzročilo veliko gnečo na blagajnah ob koncu meseca. Vse nove Marpromove kartice so na voljo na blagajnah Avtobusne postaje (AP) Maribor, nove kuponske vozovnice za mestni avtobusni promet pa tudi na večini naših zunanjih prodajnih mest.

Imetniki predhodnih Marpromovih avtobusnih kartic, kupljenih v letu 2018, lahko te zamenjate za nove kartice samo za mestni avtobusni promet brezplačno. Isto velja za vse kategorije potnikov, po sklepu mariborskega mestnega sveta upravičene do brezplačnega avtobusnega prevoza – starejši od 70 let z varstvenim dodatkom, vsi starejši od 80 let in invalidni občani. Brezplačna menjava kartic je mogoča le na blagajnah AP Maribor.

Oddaj komentar